Om sidan

Bästaitest.se är en oberoende sajt som har för avsikt att hjälpa konsumenter att hitta bra produkter för sina behov. För att göra detta sammanställer vi data och recensioner från sajter som exempelvis TrustPilot och Amazon samt resultat från tester av Råd & Rön med flera. Denna information, tillsammans med våra egna erfarenheter, sammanställer vi till ett antal rekommendationer.

Det butiker vi rekommenderar är butiker med goda omdömen och som normalt sett ligger bra till i pris. Observera att det inte nödvändigtvis alltid har det bästa priset. Det kan finnas andra butiker som har kampanj på en viss produkt och därför ligger bättre i pris vid tillfället. Det kan även finnas andra butiker som har dåliga omdömen eller som vi av andra anledningar inte vill presentera här på Bästaitest.se.

Med vissa butiker (inte alla) har Bästaitest.se ett samarbete genom olika annonsprogram som är framtagna av AdTraction, Adrecord med flera. Syftet med detta är att ge oss en chans att tjäna pengar på annonsintäkter och fortsätta utveckla Bästaitest.se.

Om oss

Bästaitest.se drivs av Upbeat eCommerce & Consulting AB.

Upbeat eCommerce & Consulting AB
Org.nummer: 556881-4890
Katarina västra kyrkogata 4b
116 25 Stockholm

Utöver Bästaitest.se driver vi även sajten Lotsia. Lotsia fokuserar bland annat på att jämföra kreditkort och utvärdera olika typer av lån.